Advertorial


Kruitbosch: partner in werkplaatsinrichting

Nu de werkplaats van de tweewielerzaak belangrijker is dan ooit tevoren, kiezen steeds meer retailers ervoor om deze te vernieuwen. Het streven is een professionele en nog efficiëntere werkomgeving die bovenal rendeert. Kruitbosch staat tweewielerspecialisten bij met haar vernieuwde werkplaatsconcept. “We zijn een one-stop-shop. Je vindt hier alles wat je als ondernemer nodig hebt in de werkplaats, van meubels en gereedschappen tot aan vloeren en accessoires”, zegt Caroline de Mots, Marketeer Parts & Retail van Kruitbosch.

Lees verder 


Bott Verso+: perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Met Bott Verso+ biedt Kruitbosch werkplaatsmeubilair met een lange levensduur en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De behuizing van dit tijdloze meubilair is verstevigd en gelast. De poedercoating beschermt tegen corrosie en beschadigingen. Laden zijn volledig uittrekbaar en kunnen tot 100 kilogram worden belast. Er zijn bijpassende, verrijdbare schuifladekasten verkrijgbaar. Hiervan kan telkens één lade geopend worden. Dit voorkomt dat de wagen aan één kant topzwaar wordt en kantelt.

Foto in kolom - 6:4 verhouding

Bott Cubio: individualiteit, esthetica en functionaliteit 

Een tweede lijn van Kruitbosch is Bott Cubio. Deze werkplaatsinrichting is volledig op de behoeften en wensen van de retailer af te stemmen. Denk daarbij aan kleur- en materiaalgebruik. Cubio staat voor een hoge kwaliteit en is een open systeem. Er zijn oneindig veel inzet- en combinatiemogelijkheden. Met het Bott Cubio-assortiment streeft Kruitbosch naar individualiteit, esthetica, functionaliteit en zuinigheid.

Foto in kolom - 6:4 verhouding

Accu’s veilig in de kast

Lithium-ion-batterijen ontbranden soms spontaan, met alle gevolgen van dien. De Asecos-oplaad- en accukasten van Kruitbosch beperken de risico’s. Ze bieden brandbescherming van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Er zijn vier modellen met uiteenlopende veiligheidsklassen. Het model met veiligheidsklasse 1 is een negentig minuten brandwerende kast. De uitvoering met veiligheidsklasse 4 biedt de meeste bescherming. Deze heeft eveneens een hoogwaardig waarschuwings- en brandbestrijdingssysteem. Behalve kasten levert Kruitbosch bijpassende accessoires, zoals afzuigunits en brandblussers voor gebruik bij branden met lithium-ion-accu’s.

 

Bott Vario: eersteklas service onderweg

Steeds meer ondernemers kiezen voor een mobiele werkplaats. Ook in deze compact ingerichte, rijdende werkomgeving moet netjes en efficiënt gesleuteld kunnen worden. Bott Vario is Kruitbosch’ mobiele maatwerkoplossing voor een bus naar keuze. Dankzij deze voertuiginrichting worden gereedschappen, machines en gebruiksmaterialen overzichtelijk opgeborgen. Kruitbosch maakt vooraf een 3D-weergave van de businrichting.

Alle werkplaatsaccessoires en -benodigdheden

Belangrijk is het om gereedschappen, onderdelen en accessoires overzichtelijk en efficiënt op te bergen. Dat kan dankzij de werkbanklades, gereedschapsborden en inlays van Kruitbosch. De monteur die een nippel of een steeksleutel nodig heeft, vindt deze haast blind. Andere welkome benodigdheden van Kruitbosch zijn de veilige en ergonomische hijstakels en het ruime assortiment aan zepen, doeken, dispensers en handschoenen.

De optimale routing_612
Kruitbosch_617

Batterijtester

De batterij is een cruciaal onderdeel van e-bikes, speed pedelecs en scooters. Bij onderhoud en inruil van een tweewieler is het daarom belangrijk te meten wat de conditie van een batterij is (Ampère en Watt). Dat kan met de batterijtester. Deze levert een rapport over de prestaties van de accu.

 

Elektrisch gereedschap (van Bosch)

Elektrisch gereedschap is onmisbaar in de werkplaats. Kruitbosch biedt (accu)gereedschap van Bosch Professional aan. Dat wordt gekenmerkt door de robuuste ‘soft compound’ bodies. Naast de machines is er een breed scala aan accessoires, zoals boortjes, bitjes, doppen en slijpschijven.

Kruitbosch_618

Geluidsarm luchtgereedschap

Ook luchtgereedschap mag niet ontbreken in een professionele werkplaats. Kruitbosch heeft een assortiment compressoren van Whispair met een geluidsarm karakter (vanaf 40 dB). Daarnaast zijn er compressoren met een grotere tankinhoud. Er zijn tevens aanvullende accessoires verkrijgbaar, waaronder slangen en koppelingen.

Kruitbosch_619

Interesse in een werkplaatsoplossing van Kruitbosch? Klik hierZo doe je dat, geld verdienen met je werkplaats

Kruitbosch

5/10
Loading ...