Advertorial

Juncker Bike Parts: specialist in werkplaats-inrichtingen 

In de werkplaats gebeurt van alles. Er wordt gesleuteld, koffie gedronken, gesnoept, het afgelopen (fiets-)weekend doorgenomen, gediscussieerd en natuurlijk ook gelachen. In de werkplaats wordt, kortom, geleefd. Maar het is ook je visitekaartje naar de klant. Netjes en efficiënt werken heeft dan altijd de voorkeur. Het liefst heb je dus de beste spullen en alles binnen handbereik.

 

Juncker Bike Parts is dé totaalleverancier voor de fietswerkplaats. Je kunt bij Juncker terecht voor inrichtingsadviezen en -oplossingen, alle denkbare professioneel gereedschap en veelgebruikte vervangingsonderdelen. Alles is daarbij geselecteerd op duurzaamheid en gebruiksgemak. Denk je aan nieuwbouw of een verbouwing van uw werkplaats? Het team Winkelinrichting van Juncker Bike Parts adviseert je graag over een optimale inrichting, passend bij jouw winkel, jouw huisstijl, jouw budget en jouw wensen. Neem rechtstreeks contact op per mail met het Team Winkelinrichting: winkelinrichting@juncker.nl

Foto - 6:4 verhouding

Het team


Foto - 6:4 verhouding

Werkplaats van nu


Foto - 6:4 verhouding

Inrichting


Foto - 6:4 verhouding

Begin bij de basis


Foto - 6:4 verhouding.

Gereedschap


Foto - 6:4 verhouding.

Veiligheid

Het team

Je bent fietsspecialist en je bent ondernemer. Maar de keuze voor een nieuwe werkplaats is niet jouw dagelijks werk. Het team winkel- en werkplaatsinrichting kan met je meedenken met praktisch inzicht, oog voor detail en oplossingen die passen in jouw interieur. Aan jou de keus!

 

Volgens salesmanager Andy Vrooland is de afgelopen jaren efficiëntie in de werkplaats een belangrijk thema geworden. “Die trend zet door”, zegt Andy Vrooland. “In grotere werkplaatsen zie je dat er meer specialisatie ontstaat. Werkplekken worden bijvoorbeeld specifiek op e-bikes of sportieve fietsen ingericht. In de kleinere werkplaats van 20 vierkante meter met drie monteurs is juist de routing erg van belang. Je kunt daar veel efficiëntievoordeel behalen door specifieke keuzes in voorraadbeheer, gereedschappen en inrichting van werkbanken.” Lees via deze link meer over de aanstaande ontwikkelingen volgens Andy Vrooland. 

 

Werkplaats van tegenwoordig

Een goede service is absoluut hét onderscheidende kenmerk in de ogen van de consument. Daarom mag jouw werkplaats gezien worden. Een professioneel ingerichte werkplaats wekt vertrouwen bij je klanten. En het stelt je in staat om een rendabel uurtarief in rekening te brengen.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

Inrichting

Het aanbod in werkplekken is enorm, vrijwel alles kan op maat. Een lang werkblad langs de wand of een aantal eilandplekken, gereedschapslades of -wandborden. Juncker Bike Parts bespreekt graag wat voor jou de meest optimale optie kan zijn.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

Begin bij de basis

Werkplaatsvloeren zijn slijtvast, olie- en vochtbestendig, worden op maat gelegd en voorzien van lasnaden die de vloer vloeistofdicht maken (diverse kleuren mogelijk). Aangezien wij ook winkelvloeren leveren is het mogelijk om uw werkplaatsvloer en winkelvloer perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

 

 

Gereedschap

Je hebt gereedschap en je hebt gòed gereedschap. En je hebt goed fiètsgereedschap. Maar met de  huidige ontwikkelingen op fietsgebied heb je eigenlijk ook nog specialistisch fietsgereedschap nodig

Foto - 6:4 verhouding.

 

 

Veiligheid

In de media is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor de risico’s van Lithium-accu’s. Tijdens het opladen - of soms zelfs spontaan - kunnen deze ontbranden. Het spreekt voor zich dat de gevolgen niet te overzien zijn. Zeker niet wanneer dit ’s nachts gebeurt. Meerdere winkels in Nederland en daar buiten zijn hierdoor afgebrand of zwaar beschadigd. Ook al worden dergelijke branden gedekt door de verzekering van de ondernemer, toch zijn de gevolgen enorm. Juncker Bike heeft verschillende brandwerende accu-kasten in haar assortiment Die ernstige schade kunnen voorkomen.
Meer lezen over brandwerende accu-kasten? 

Foto - 6:4 verhouding. COPY

De perfecte servicebalie: tips van de experts

Juncker Bike Parts

5/11
Loading ...