Advertorial

MyMicro - Twindis_662

Dé accuspecialist van de branche

Twindis geeft de rijwielhandelaar energie

Twindis is al ruim 17 jaar online leverancier van accu’s, onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Met de spectaculaire opmars van de e-bike is ook de fietsaccu logisch onderdeel geworden van dit energieke aanbod. In 2020 zullen naar verwachting al zo’n 200-300.000 fietsaccu’s vervangen worden. Door de energietransitie in de fietsenmarkt is de ambachtelijke rijwielspecialist soms meer elektricien geworden dan hem lief is. Terwijl dat juist het speelveld is van Twindis; daar zijn wij in ons element. Wij zijn die elektricien, bezitten die technische expertise en leveren de juiste batterij. Op tijd, op maat en voor een uiterst vriendelijke prijs. Wij hebben de energie op voorraad.

Lees verder 

Uw klanten fluitend op pad

Twindis zorgt ervoor dat honderden rijwielhandelaren hun e-bikeklanten fluitend op pad kunnen sturen. Met de juiste accu, de bijbehorende onderdelen en een rijk assortiment accessoires. En de juiste accu betekent bijvoorbeeld een accu van het sterk groeiende Duitse BMZ. Een kwaliteitsmerk dat samen met Twindis de Nederlandse markt gedoseerd verovert. Naast alle grote namen leveren wij ook een breed programma compatibles. Perfecte accutechnologie, zonder grote naam en zonder grote prijs. Het resultaat, een ruimer en aantrekkelijker aanbod voor de klant. Mooie marges en een topproduct.

De optimale routing_612
Kruitbosch_617

Een tevreden e-biker

Bij Twindis shop je als rijwielhandelaar comfortabel onder één dak. Twindis doet het complete accuaanbod, levert dat razendsnel, inclusief jarenlange energie-expertise. Bovendien houden wij je voorraad en beantwoorden we al je technische vragen snel en kundig. En geen zorgen over de after sales, ook die verzorgen wij. Alle reden dus om bij elk energieprobleem, bij iedere batterij-uitdaging en alle vervangingsvragen aan Twindis te denken. Want Twindis lost het op en samen leveren we weer een tevreden e-biker af.  

 

Meedenken over verkoopkansen

Veel rijwielhandelaren hikken nog behoorlijk tegen e-commerce aan. Dat is logisch, het is niet hun wereld. Maar het is wel de toekomst. Sterke nog, het is het heden. Twindis is een ervaren online distributeur, met een specialisme in energie gerelateerde producten. Samen met de ambitieuze rijwielhandelaar gaan wij de uitdagingen van e-mobility graag aan. Wij beschikken over de logistieke power, de technische know how en het fijnmazige distributienet. De fietsspecialist kent de markt en zijn klant. Samen kunnen we de handel versnellen, processen versoepelen en nieuwe verkoopkansen creëren. Nieuwe wegen, methodes en technieken om het sneller, veiliger en rendabeler te doen. Innovatiedrang gericht op winst en zakelijke rust voor de rijwielspecialist. Elke dag opnieuw.

Kruitbosch_618
Inhoudsopgave_201

Interesse? 

Het zijn allemaal mooie woorden, maar het is nog preken voor eigen parochie. Graag demonstreren wij onze belofte praktisch en onderbouwen we onze ideeën met cijfers en directe adviezen. Wil je meer informatie of eventueel een afspraak? Bel met (088) 088 66 69, mail naar info@twindis.com of bezoek onze website www.twindis.com/ebike


Accutester voorkomt discussies

Twindis

10/12
Loading ...