Cube One Way_195

De veelzijdige elektrische mountainbike CUBE Acid Hybrid One is een betaalbare alleskunner. 

CUBE timmert aardig aan de weg. Meer dan 1/3 van de 2019 range is voorzien van elektrische trapondersteuning. Allemaal afgemonteerd met de beproefde BOSCH middenmoter. Het is dus niet zo gek dat CUBE de grootste afnemer van BOSCH is. Niet alleen een grote hoeveelheid toer-en stadsfietsen zijn daarin terug te vinden ook elektrische (vol geveerde) mountainbikes maken onderdeel uit van het gamma.

Foto bij quote - 6:4 verhouding

Zo ook de zeer betaalbare CUBE Acid Hybrid One. Deze is fiets is betrouwbaar, veelzijdig en ongecompliceerd. De Acid Hybrid gaat niets uit de weg. Bos, polder of gewoon naar het werk, op deze degelijke, strak gelijnde en zeer betaalbare e-mtb met zijn hoogwaardige Bosch aandrijflijn kan altijd worden gerekend. Voor 1799,- biedt CUBE deze all round e-mountainbike aan. En dat is binnen deze categorie een ongeëvenaard lage prijs.

Lees verder 

Ondanks z’n gunstige prijs is de Acid Hybrid One een echte mountainbike. Of beter: óók een echte mountainbike. Want deze e-bike is nog véél meer! Natuurlijk, de terreinwaardige noppenbanden, comfortabele verende voorvork en de krachtige, betrouwbare schijfremmen zijn op een kronkelig bospaadje zeker niet misplaatst. De Acid Hybrid One is ook volledig thuis in de stad. Stoeprandjes en tramrails deren deze robuuste e-bike in het geheel niet!

 

Wat er ook gebeurt, in alle gevallen is de Bosch Active Plus aandrijflijn (50 Nm) stil, soepel en krachtig. En ook de Shimano transmissie, met z’n 9 versnellingen, zal niemand teleurstellen.

Cube One Way_507

Een veelzijdige e-bike als de Acid Hybrid One heeft een passend frame nodig. Dat is daarom gemaakt van hoogwaardige Superlite aluminium, voor een optimale mix van gewicht, stijfheid en comfort. De lasverbindingen lopen vloeiend in elkaar over en ook de gestroomlijnde accuafdekking draagt bij het strakke uiterlijk. De balhoofdbuis is conisch, voor scherp en precies sturen. Ook de 3D gesmede achterpatten dragen bij aan de hoge mate van stabiliteit. Bovendien bieden ze de mogelijkheid spatborden, een achterdrager en/of een achterstandaard te monteren. Om het af te maken zijn alle kabels binnendoor gevoerd. Mooier, maar het schakelt ook soepeler en beperkt het onderhoud.

En tot slot misschien wel het allerbelangrijkste: CUBE’s vermaarde Agile Ride geometrie, die een speels karakter combineert met een hoge mate van stabiliteit en controle. De CUBE Acid Hybrid One is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Cube One Way_508

Zoals gezegd kun je niet alleen voor elektrische mountainbikes je bij CUBE terecht. Ook een grote collectie elektrische trekkingfietsen zijn onderdeel van de CUBE range waaronder de comfortabele CUBE Town Hybrid voorzien van naafversnelling en de CUBE Touring Hybrid afgemonteerd met derailleurversnelling. Prima fietsen voor onder meer schoolgaande kinderen, zondagtoerders of forenzen.

 

Elk product uit de stal van het Duitse merk wordt in het testcentrum in Waldershof gecontroleerd, getest en geassembleerd. Alle CUBE producten scoren hoger dan de, door de EU vastgestelde kwaliteitseisen . En dat merk je aan alles. Aan elk detail wordt gedacht bij het ontwerpen en produceren van zowel de fietsen als de onderdelen, accessoires en kleding. Met uiteraard het gebruikersdoel en veiligheid voorop.

Oneway Bike Industry is de distributeur van CUBE Bikes in Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@cube-bikes.nl en via 010 340 3502

Kijk voor meer informatie op www.cube.eu


Praktische accutips

Cube One Way

9/11
Loading ...