Accessoires in 2021: 

Duurzaam,
comfortabel en veilig

Duurzaam, comfortabel en veilig, daar gaat het in 2021 om wanneer we het over fietsaccessoires hebben. Zo komen Agu en Basil met hippe tassen van gerecycled materiaal, die de fietsforens perfect bedienen en dankzij het gebruik van reflectie en led-strips ook helemaal veilig zijn. En ook Verduin doet met de nieuwe Exclusive Plus lijn van Bobike een flinke duit in het zakje: lokaal geproduceerd, met 5-punts gordel en led-verlichting.

Lees verder 


Agu Shelter: waterdichte tassen van gerecycled polyester

AGU lanceert met de Shelter een nieuwe serie tassen. Belangrijkste kenmerken daarvan zijn waterdichtheid, het gebruik van duurzame materialen, de keuze voor vernieuwende designs en uitstekende zichtbaarheid. De Shelter-serie met drager- en stuurtassen bestaat uit twee modellen: de Clean en de Tech. De Clean heeft met een strak uiterlijk en de Tech biedt extra opbergmogelijkheden. Er zijn zowel zijtassen voor montage aan de bagagedrager als stuurtassen en bij de Tech zijn er extra opbergvakken met YKK-ritssluiting. 

Bekijk de video en ontdek alles over de nieuwe Shelter-tassen van Agu:Gerecycled polyester; duurzaam

De ontwikkeling van de Shelter startte met materiaal-, kleur- en modelonderzoek. Agu wilde haar signatuur van de bestaande tassencollectie doortrekken naar de lijn met waterdichte tassen. Het bedrijf maakte eigen tassenmallen en ontwikkelde zelf nieuw materiaal. Daarbij is zowel PVC-vrij als gerecycled materiaal gebruikt. Duurzaamheid is belangrijk voor Agu.

 

3M-reflectie; erg veilig

Verder is zichtbaarheid een belangrijk criterium geweest bij de productontwikkeling. Agu gebruikt 3M-reflectie. Die biedt dezelfde kwaliteit als de strepen op de weg en dus optimale zichtbaarheid. Tegelijkertijd komen de tassen met een neongele kleur en volledig reflecterende prints, zodat ze nóg beter opvallen in het verkeer. 

Kijk voor meer informatie op www.agu.com.
De zijtassen hebben een hoofdvak met rolltopsluiting en klik-gespen. Met behulp van het KLICKfix-systeem zijn de tassen gemakkelijk aan het frame te bevestigen. De tassen zijn als schoudertas te gebruiken dankzij de standaard bijgeleverde schouderriem. De tassen zijn vrij neutraal en niet zozeer gericht op een specifiek gebruik. Daarmee zijn ze geschikt voor allerlei momenten: voor de dagelijkse boodschappen, de woon-werkrit en de fietsvakantie van een paar weken.

Trends accessoires _903


Basil zet duurzaamheid voorop met Choose-Green label

Naast meer dan 50 nieuwe producten heeft Basil ook het Choose-Green label toegevoegd aan haar collectie. Producten die dit kenmerk krijgen, zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Basil. Hiermee kunnen fietsers hun positieve impact op het milieu nog meer vergroten. 

Bekijk de video en ontdek alles over de nieuwste tassen met Choose-Green label van Basil:Duurzaamheid de standaard

Basils inzet voor duurzaamheid begon in 2012 met de Basil Urban Fold fietstassen gerecycled canvas, waarmee het [re]-Cycling-label werd gelanceerd. Het BlueSign label werd gekoppeld aan de succesvolle Basil Skane regenkledinglijn. Sinds dit jaar voegt Basil daar het Choose-Green label aan toe met nieuwe producten als de Ever-Green tassen, de Green-Life manden en de Pasja hondenfietsmanden.


Trends accessoires _884

De Ever-Green tassen zijn gemaakt van 40 procent gerecycled plastic. De waterafstotende stof voelt aan als katoen en is voorzien van een trendy handgeschilderde botanische print. De serie bestaat uit een dubbele fietstas en een enkele fietstas, die dankzij de flexibele schouderbanden makkelijk om te toveren is naar een rugzak.

Trends accessoires _885

Nieuwe collectie nu verkrijgbaar

Met de nieuwe collectie speelt Basil in op de trend van mobiliteit en de rol van de fiets in woon-werkverkeer. Zo is de B-Safe serie uitgebreid met een laptoptas. En heeft de cleane en unisex SoHo rugzak een extra uitneembare organizer voor het georganiseerd meenemen van een laptop en andere belangrijke spullen. 

Nieuwsgierig naar de complete nieuwe collectie?  Kijk op www.basil.com.


Bobike introduceert stijlvolle Exclusive Plus met 5-punts gordel

De huidige situatie doet mensen verlangen naar een betere wereld. De behoefte aan lokaal geproduceerde artikelen groeit en er is behoefte aan een licht, bijna neutraal kleurpalet dat rust, positiviteit en een nieuw begin symboliseert. De nieuwe Exclusive Plus lijn van Bobike sluit hier naadloos op aan.


De meest opvallende verandering aan de nieuwe Exclusive Plus lijn is de nieuwe 5-puntsgordel. Deze is afgewerkt met zachte gordelpads van hetzelfde luxe materiaal als het nieuwe waterdichte kussen. De voetsteunen van het voorzitje zijn verbeterd en ook de framebevestiging is vernieuwd. Het zitje is sneller te bevestigen en komt minder hoog op de fiets. Alle achterzitjes zijn uitgerust met led-verlichting. Deze is ook los te koop voor de oudere modellen Exclusive maxi en tour.Foto - 6:4 verhouding

Zes kleurcombinaties, volop accessoires

Alle modellen zijn beschikbaar in zes stijlvolle kleurcombinaties en er zijn bijpassende windschermen en helmen beschikbaar. De nieuwe serie is tevens voorzien van een meer milieuvriendelijke verpakking. 

Meer weten over de nieuwe Bobike producten?  www.bobike.com.


Advertorial OOMT

Trends accessoires

7/11
Loading ...